Treballar sobre els continguts escolars

Treballar sobre els continguts escolars. Indicat pels alumnes que volen reforçar el desenvolupament del seu curs. En aquestes classes es fa un seguiment dels deures diaris, control d’agenda, tècniques d’estudi aplicades a la preparació dels exàmens així com el control de l’horari i hàbits en l’estudi personal i fomentar l’habit d’estudi personal.

TUROTIA PER ALUMNES AMB ASSIGNATURES PENDENTS

Avaluació inicial per poder adaptar les necessitats de cada alumne i aplicar les metodologies i programes d’estudi personalitzats. Destinat als alumnes que tenen assignatures pendents o volen millorar el seu curs escolar. També realitzem entrevistes periòdiques als pares o tutors al llarg del termini de classes. Treballarem les matèries escollides i les estratègies necessàries per a que s’entengui i es domini qualsevol assignatura.

Servei de preparació al Batxillerat

Anticipa’t a noves assignatures i/o reforça aquelles que desitgis. L’etapa del batxillerat la gaudiràs molt més si la vius amb més seguretat i vas un pas per davant o reforces els continguts de l’institut.

Servei de classes puntuals o preparatòries

Dedicades a la preparació d’exàmens o recuperacions, selectivitat, proves d’accés, accés a la universitat per a majors de 25 anys, etcètera. Demana’ns i t’ajudarem amb el que calgui!

Curs de tècniques d’estudi

Classes impartides per un pedagog on se t’explicaran diferents procediments per millorar i augmentar l’eficàcia a l’hora d’estudiar qualsevol matèria.

Servei d’acadèmia d’idiomes

Cursos regulars i/o intensius d’anglès, francès i alemany. No es tracta d’un reforç del curs escolar, sinó de classes per formar-se en l’idioma escollit

Cursos d’informàtica

Per a totes les edats. Cursos de Windows, processadors de text, internet i comunicacions, i bases de dades. Resol dubtes i aprofundeix en el món de la informàtica. Actualitza’t!

Classes per universitaris

A més, a totes les nostres classes i cursos oferim

Feedback constant: Proposem entrevistes als pares en les quals expliquem l’evolució de l’alumne. A més, entreguem un informe anual per tal d’avaluar les seves millores.

Efecció de classe grupal o individual: Treballem tan individualment com amb grups reduïts (un màxim de 3 o 4 alumnes segons la classe), per tal d’assegurar la dedicació adient.

Dedicació personalitzada: Totes les nostres classes es treballen amb material didàctic adaptat al curs i nivell de cada alumne. Ja sigui en grup o a classes particulars.

Treballem la capacitat de concentració: Facilitem material i eines enfocades a l’atenció i concentració.

Equips informàtics: portàtils i tabletes pels alumnes dinamitzar les classes, augmentar l’interès i facilitar l’aprenentatge.

Xarxa wifi gratuïta, calefacció i aire condicionat: Bàsic, oi? Per suposat, els nostres alumnes han de poder navegar per la xarxa en el millor ambient d’estudi possible.